QUI SOM


ELECTRICITAT MONYARCH es una empresa que va néixer l’any 1985 i des d’aquell moment va començar el seu camí fent instal·lacions d’electricitat, aigua i gas i donant els serveis de reparació i manteniment corresponents. En el transcurs d’aquests més de 30 anys d’activitat, l’empresa ha anat evolucionant i creixent fins a poder oferir-vos l’actual gama d’especialitats. Ara som una empresa especialitzada en instal·lacions i serveis de reparació i manteniment en l’àmbit de l’electricitat, l’aigua, el gas, la climatització, la seguretat d’habitatges, les instal·lacions comercials e industrials, la protecció contra incendis, l’enllumenat públic, les telecomunicacions, la fibra òptica, l’energia solar/fotovoltaica, la instal·lació de conductes i l’obra civil.

La nostra raó de ser és proveir als nostres clients dels serveis de les especialitats que oferim, per satisfer les seves necessitats de manera personalitzada, amb qualitat, professionalitat i agilitat.

Som una empresa responsable amb el medi ambient. Reciclem tots els materials sobrants que els nostres tècnics generen, fem servir l’energia fotovoltaica i sempre busquem les solucions de màxim estalvi energètic i mínim consum en totes les nostres actuacions.

Som una empresa homologada que compta amb personal qualificat i amb més de 30 anys d’experiència. Som instal·ladors autoritzats pel Departament d’Indústria de la Generalitat de Catalunya i seguim totes les normatives en prevenció de riscos laborals. Ens preocupem per la formació contínua de tots els nostres tècnics per així poder oferir les solucions tecnològiques més adequades i el millor servei.

Treballem en equip perquè estem convençuts que es la manera mes senzilla i eficient de treballar i també de poder oferir lo millor als nostres clients.

Volem ser reconeguts pels nostres clients com una empresa honesta, de tracte proper, fiable i que sempre està disponible quan ens necessiten. La relació amb els nostres clients està bassada en la confiança. La nostra història sempre estarà lligada a l’honestedat i a la lluita constant per aconseguir i mantenir la satisfacció i confiança dels nostres clients.

 

ON SOM

Les nostres instal·lacions estan a:

ELECTRICITAT MONYARCH, SL
Carrer Prat de la Riba, 78
25240 LINYOLA (Lleida)
Tel: 973 71 43 09
info@monyarch.cat