INSTAL·LACIONS I SERVEIS

Som una empresa especialitzada en instal·lacions i serveis de reparació i manteniment en l’àmbit de l’electricitat, l’aigua, el gas, la climatització, la seguretat d’habitatges, instal·lacions comercials e industrials, la protecció contra incendis, l’enllumenat públic, les telecomunicacions, la fibra òptica, l’energia solar/fotovoltaica, la instal·lació de conductes i l’obra civil.

Treballem amb elements, components i equips de les marques pioneres del mercat, per assegurar la qualitat i fiabilitat dels nostres projectes i serveis, a la vegada que estem convençuts de la competitivitat dels nostres preus.

Tenim molt clara la importància de la qualitat i fiabilitat que espera el client dels nostres projectes i serveis. Es per això que el nostre personal està qualificat i especialitzat en la tecnologia que oferim. Volem satisfer les necessitats dels nostres clients de manera personalitzada, amb professionalitat i agilitat.

ELECTRICITAT MONYARCH es una empresa homologada que compta amb personal qualificat i amb més de 30 anys d’experiència.
Som instal·ladors autoritzats pel Departament d’Indústria de la Generalitat de Catalunya i seguim totes les normatives en prevenció de riscos laborals. Ens preocupem per la formació contínua de tots els nostres tècnics per així poder oferir les solucions tecnològiques més adequades i el millor servei.

Estem especialitzats en:

INSTAL·LACIONS D’AIGUA
CLIMATITZACIÓ
ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA
ENLLUMENAT PÚBLIC
INSTAL·LACIONS DE GAS
INSTAL·LACIONS DE CONDUCTES
INSTAL·LACIONS CONTRA INCENDIS
INSTAL·LACIONS D’ALARMES
INSTAL·LACIONS ELÉCTRIQUES
OBRA CIVIL
TELECOMUNICACIONS/FIBRA ÓPTICA